050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Dakbedekking | Vervangen en aanleggen

Bij Dak Montage Noord begrijpen we dat uw dak een essentieel onderdeel is van uw huis, of het nu een nieuw opgeleverd kaal dak betreft die nog een dak nodig heeft of de huidige dakbedekking moet worden vervangen. Ons team van ervaren dakdekkers werkt in het hele land om uw woonhuis, vakantiewoning, schuur of kantoor van nieuwe dakbedekking te voorzien of het dakleer te vervangen. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten dakbedekking. Vanuit onze thuisbasis in Groningen bedienen wij klanten door heel Nederland. Ons team komt graag naar uw gevestigde locatie om uw dakproject tot een succes te maken. Bij ons kunt u rekenen op professioneel, duidelijk en betrouwbaar advies over uw dak. 

EPDM, bitumineuze, kunststof en zinken dakbedekking

Dakbedekking aanleggen of laten vervangen kan met verschillende soorten dakbedekking omdat elk dak anders is. Voor een plat dak adviseren wij andere dakbedekking dan wanneer u een schuin dak heeft. Zo is er keuze uit bitumineuze of kunststof dakbedekking. Bitumen is bedekking wat toegepast kan worden voor daken met een hele kleine helling en is makkelijk materiaal voor complexe daken. De kunststof dakbedekking is lichter en geschikt voor minder sterke constructies. Daarnaast kan je ook voor EPDM-dakbedekking kiezen wat staat voor ethyleen propyleen dieen monomeer. Dit is opgebouwd uit verschillende synthetische rubbers en elastomeren wat rubberachtige eigenschappen bevat.Tenslotte kunt u voor zinken gevelbekleding kiezen wat wordt gebruikt voor gevelbekleding. Ook voor schuine daken. Dak Montage Noord werkt met kwalitatieve en duurzame dakbedekking. Lees meer over onze verschillende soorten dakbedekking.

Bitumineuze dakbedekking     Kunststof dakbedekking  

EPDM dakbedekking  zinken dakbedekking

>> Bekijk hier een aantal projecten.

Kernwaarden van Dak Montage Noord

Dak Montage Noord beschikt over een schat aan kennis en ervaring. Die kennis en ervaring zetten we efficiënt in om u zodoende een kwalitatief en gevarieerd servicepakket te kunnen leveren, waarbij een uitstekende klantenservice op de eerste plaats staat. Een andere belangrijke kernwaarde is het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Voor onze werkzaamheden omtrent dakbedekking maken wij gebruik van duurzaam en voordelig kunststof, robuust EPDM folie wat gemaakt is van synthetische rubbers, of een stijlvolle, waterdichte en onderhoudsvriendelijke dakbedekking van zink. Dak Montage Noord zit gevestigd in Groningen, maar wij komen in heel Nederland. 

Dakbedekking vervangen

Is uw dakbedekking aan vervanging toe? Door bladeren, regenwater of de warmte van de zon kan ervoor zorgen dat het dakleer op uw dak beschadigt of uitdroogt. Dakleer is een bitumendakbedekking die vooral voor platte en lichte daken wordt gebruikt. Wanneer er zich beschadigingen voordoen, is het handig om uw dakbedekking te vervangen. Wij raden aan om elke 30 jaar in ieder geval uw dakleer te vervangen, zodat u lekkages kunt voorkomen. Hierin bieden wij hulp om uw dakleer vervangen of repareren. Daarnaast geven wij altijd eerlijk advies over de beste aanpak voor uw dak. Bij het vervangen van het dakbedekking gaan we voor niks minder dan kwaliteit. 

Dakleer vervangen bij lekkage

Wanneer uw dakleer lekt, dan is het noodzakelijk om dit snel te repareren. Wij kunnen uw dakleer vervangen met spoed. Door snel te handelen voorkomt u verdere verslechtering van de lekkage en het veroorzaken van meer schade aan uw woning. Weet u niet zeker of de lekkage van het dakleer is? dan is het ook verstandig om hulp in te schakelen van een spoeddakdekker. Zij kunnen dan direct handelen en het dakleer vervangen mocht er een lekkage zijn. Dan kunt u weer een paar jaar vooruit met een waterdicht en betrouwbaar dak.  

Eerlijk en betrouwbaar advies voor dakbedekking

Wilt u advies van een professional? En wilt u ook dat dit advies eerlijk en betrouwbaar is? Dan bent u bij Dak montage Noord aan het juiste adres! Wij staan voor eerlijk advies, een goede prijs en kwalitatieve uitvoering. We helpen u zo goed mogelijk met al uw wensen, vragen en opmerkingen. Ook voor het onderhouden van het dak, het repareren van het het dak en dakveiligheid  zit u bij ons aan het juiste adres. U kunt vertrouwen op ons vakmanschap en expertise. Ook vinden wij kwaliteit erg belangrijk en streven naar een uitvoering die aan uw verwachtingen voldoet.  

Bellen kan vandaag nog!

Een dakbedekking snel geregeld? Schakel de specialisten in van Dak Montage Noord, zij leveren daarnaast ook vakwerk. Wilt u weten wat wij en onze dakdekkers voor uw dak kunnen betekenen? Neem vandaag nog -zonder enige verplichting- contact met ons op. 

Voor vragen of opmerkingen neemt u eenvoudig contact met ons op via het contactformulier op de website. Het is tevens mogelijk om te bellen naar 050-2600008. Onze klantenservice zal u vervolgens van gericht en persoonlijk advies voorzien. Wacht dus niet langer en schakel de hulp in van onze professionele dakdekkers. Wij bieden u namelijk een vakkundige onderhoud, reparatie en montageservice onder één betrouwbaar dak.

Doe direct een aanvraag

Gratis dakinspectie aanvragen   Dakbedekking vervangen/aanleggen offerte

 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

Privacy verklaring

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Dakbedekking advies

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen