050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Dakbedekking | Vervangen en aanleggen

Heeft u een kaal dak dat net opgeleverd is of is moet de huidige dakbedekking vervangen worden? Dakdekker Dak Montage Noord  werkt in het hele land om jouw woonhuis, vakantiewoning, schuur of kantoor van nieuwe dakbedekking te voorzien. Het dak is een zeer belangrijk onderdeel van uw huis. Daarom hechten wij veel waarde aan het geven van professioneel, duidelijk en betrouwbaar advies over uw dak en dakbedekking. Vanuit Groningen komt de dakdekker door heel Nederland.

EPDM, bitumineuze, kunststof en zinken dakbedekking

Dakbedekking aanleggen kan met verschillende soorten dakbedekking, omdat elk dak eenmaal verschilt. Voor een plat dak wordt andere dakbedekking adviseren wij andere dakbedekking als u een schuin dak heeft. Dak Montage Noord werkt met kwalitatieve en duurzame dakbedekking.

Bitumineuze dakbedekking     Kunststof dakbedekking     Zinken Dakbedekking      EPDM dakbedekking 

>> Bekijk hier een aantal projecten.

Kernwaarden van Dak Montage Noord

Dak Montage Noord beschikt over een schat aan kennis en ervaring. Die kennis en ervaring zetten we efficiënt in om u zodoende een kwalitatief en veelzijdige servicepakket te kunnen leveren, waarbij een uitstekende klantenservice op de eerste plaats staat. Een andere belangrijke kernwaarde is het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Voor onze werkzaamheden maken we gebruik van duurzaam en voordelig kunststof, robuust EPDM folie of een stijlvolle, waterdichte en onderhoudsvriendelijke dakbedekking van zink. Dak Montage Noord zit gevestigd in Groningen, maar wij komen in heel Nederland.

Bellen kan vandaag nog!

Een dakbedekking snel geregeld? Schakel de specialisten in van Dak Montage Noord, zij leveren daarnaast ook vakwerk. Wilt u weten wat wij voor u en uw dak kunnen betekenen? Neem vandaag nog -zonder enige verplichting- contact met ons op.

Voor vragen of opmerkingen neemt u eenvoudig contact met ons op via het contactformulier op de website. Het is tevens mogelijk om te bellen naar 050-2600008. Onze klantenservice zal u vervolgens van gericht en persoonlijk advies voorzien. Wacht dus niet langer en schakel de hulp in van onze professionele dakdekkers. Wij bieden u namelijk een vakkundige onderhoud, reparatie en montageservice onder één betrouwbaar dak.

Gratis dakinspectie aanvragen   Dakbedekking vervangen/aanleggen offerte

 

Locatie Dak Montage Noord

VCA certificaat

Telefoon Dak Montage Noord

Dak laten bedekken?  Dakbedekking

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Sitemap

Postadres: De Vlasakker 36
9781 LH  Bedum
Bezoekadres: Industrieweg 37 Bedum
9781 AC  Bedum

Telefoonnummer Dak Montage Noord
 

E-mail Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Dakbedekking advies

Facebook Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten : 8.8/10 - 20 beoordelingen

VACATURE DAKDEKKER

Dak Montage Noord Groningen