050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Dakbedekking | Vervangen en aanleggen

Heeft u een kaal dak dat net opgeleverd is of is moet de huidige dakbedekking vervangen worden? Dakdekker Dak Montage Noord werkt in het hele land om jouw woonhuis, vakantiewoning, schuur of kantoor van nieuwe dakbedekking te voorzien. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten dakbedekking. Het dak is een zeer belangrijk onderdeel van uw huis. Daarom hechten wij veel waarde aan het geven van professioneel, duidelijk en betrouwbaar advies over uw dak en verzorgen wij het totaalpakket aan dakbedekking. Vanuit Groningen komt de dakdekker door heel Nederland.

EPDM, bitumineuze, kunststof en zinken dakbedekking

Dakbedekking aanleggen of laten vervangen kan met verschillende soorten dakbedekking, omdat elk dak eenmaal verschilt. Voor een plat dak adviseren wij andere dakbedekking dan wanneer u een schuin dak heeft. Dak Montage Noord werkt met kwalitatieve en duurzame dakbedekking. Lees meer over onze verschillende soorten dakbedekking.

Bitumineuze dakbedekking     Kunststof dakbedekking  

EPDM dakbedekking  zinken dakbedekking

>> Bekijk hier een aantal projecten.

Kernwaarden van Dak Montage Noord

Dak Montage Noord beschikt over een schat aan kennis en ervaring. Die kennis en ervaring zetten we efficiënt in om u zodoende een kwalitatief en veelzijdige servicepakket te kunnen leveren, waarbij een uitstekende klantenservice op de eerste plaats staat. Een andere belangrijke kernwaarde is het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Voor onze werkzaamheden omtrent dakbedekking maken wij gebruik van duurzaam en voordelig kunststof, robuust EPDM folie of een stijlvolle, waterdichte en onderhoudsvriendelijke dakbedekking van zink. Dak Montage Noord zit gevestigd in Groningen, maar wij komen in heel Nederland.

Dakbedekking vervangen

Is uw dakbedekking aan vervanging toe? Door bladeren, regenwater of de warmte van de zon kan ervoor zorgen dat het dakleer op uw dak beschadigt of uitdroogt. Wanneer er zich beschadigingen voordoen, is het verstandig op uw dakbedekking te vervangen. Verstandig is het om elke 30 jaar in ieder geval uw dakleer te vervangen, zodat u lekkages kunt voorkomen. Wij helpen u daarom graag om uw dak weer helemaal in orde te maken. Daarnaast geven wij u altijd eerlijk advies over de beste aanpak voor uw dak. Wanneer wij uw dakbedekking vervangen, gaan we voor niks minder dan kwaliteit.

Eerlijk advies voor dakbedekking

Wilt uw advies van een professional? En wilt u ook dat dit advies eerlijk is? Dan zit u goed bij Dak montage Noord. Wij staan voor eerlijk advies, goede prijs en kwalitatieve uitvoering. Wij willen u zo goed mogelijk helpen. Daarom kunt u altijd voor al uw wensen, vragen en opmerkingen bij ons terecht. Ook voor dakonderhoud, dakreparatie en dakveiligheid bent u bij ons aan het juiste adres

Bellen kan vandaag nog!

Een dakbedekking snel geregeld? Schakel de specialisten in van Dak Montage Noord, zij leveren daarnaast ook vakwerk. Wilt u weten wat wij en onze dakdekkers voor uw dak kunnen betekenen? Neem vandaag nog -zonder enige verplichting- contact met ons op.

Voor vragen of opmerkingen neemt u eenvoudig contact met ons op via het contactformulier op de website. Het is tevens mogelijk om te bellen naar 050-2600008. Onze klantenservice zal u vervolgens van gericht en persoonlijk advies voorzien. Wacht dus niet langer en schakel de hulp in van onze professionele dakdekkers. Wij bieden u namelijk een vakkundige onderhoud, reparatie en montageservice onder één betrouwbaar dak.

Doe direct een aanvraag

Gratis dakinspectie aanvragen   Dakbedekking vervangen/aanleggen offerte

 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Dak laten bedekken?  Dakbedekking

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Dakbedekking advies

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen