050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Dakonderhoud nodig? Dak Montage Noord uit Groningen

Dakonderhoud

Bent u op zoek naar een betrouwbare, vakkundige én betaalbare dakdekker voor al uw dakonderhoud? Aangenaam! Dak Montage Noord is dé dakspecialist in Bedum, Groningen. Woont u verder weg? Ook dan kunt u ons inschakelen voor al uw dakzaken!

Vijftien jaar ervaring en vakmanschap in dakonderhoud!

Als gerenommeerd dakdekkersteam zitten wij ruim vijftien jaar in het vak. De dekbedekking van Dak Montage Noord vervaardigt compleet nieuwe daken. Daarnaast kunnen we uw huidige dak tot in perfectie herstellen. Onze werkwijze is eerlijk, duidelijk en transparant. Voordat we aan de slag gaan, geven we u vrijblijvend het allerbeste advies. Geen dak is hetzelfde. U kunt er op rekenen dat Dak Montage Noord u en uw dak serieus neemt! Onze specialisten zijn op de hoogte van alle soorten dakconstructies, oud én nieuw. We tippen u graag over het meest geschikte materiaal voor uw dak. Of het nu om een woonhuis, vakantiewoning, schuur of kantorenpand gaat. Dak Montage Noord is van alle markten (daken!) thuis.

Een complete montage of reparatie van A tot Z

Dak Montage Noord beschouwt alle details van dakonderhoud als haar verantwoordelijkheid. Bij alle klanten zorgen we ervoor en ze van te voren precies weten waar ze aan toe zijn. We maken concrete afspraken over de werkzaamheden, het tijdsbestek en de prijs. Vervolgens gaan onze mensen direct aan de slag. Afhankelijk van de grootte van het dak, beschikt u zo snel mogelijk over een dak waar u jarenlang zorgeloos plezier van zult hebben! Op het gebied van dakbedekkingsmaterialen is het aanbod de afgelopen jaren enorm uitgebreid en verbeterd. Dak Montage Noord is gespecialiseerd in zowel bitumineuze en zinken, als in kunststof en EPDM dakbedekking.

Meer dan een nieuw dak!

Als allround dakbedekkingsbedrijf bieden wij u meer dan een compleet nieuw of een tot in de puntjes gerepareerd dak. Bent u benieuwd hoe uw dak er aan toe is? Is het isolerend, water- en winddicht? En hoe zit het met de duurzaamheid? U kunt ons inschakelen voor een deugdelijke, grondige dak-inspectie. Advies op maat -vooraf, tijdens en na de werkzaamheden- hoort als vanzelfsprekend bij onze service. En ook voor tussentijdse onderhoudswerkzaamheden zijn wij uw adres, het gehele jaar door! Wij zitten gevestigd in Groningen, maar het maakt niet uit waar u woont, onze dakdekker komt gerust langs.

Dak Montage Noord is 24/7 bereikbaar voor dakonderhoud

Neem geen risico met uw dak, en bel ons vandaag nog op 06-51236154. U kunt ook het online contactformulier invullen. Dak Montage Noord neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij staan voor u klaar!

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag hier uw offerte aan 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

Privacy verklaring

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag hier uw offerte aan 

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

montage noord onderhoud