050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Duurzame dakbedekking

Een dak boven uw hoofd is geen overbodige luxe. Een dak boven uw hoofd is tenslotte één van de belangrijkste levensbehoefte volgens de Behoeftepiramide van Maslow. Het is nog mooier als dit dak dan ook nog is duurzaam kan zijn! Dak Montage Noord kan uw duurzame dak realiseren.

Duurzame daken

Water opslaan, isolatie, tuinen en energie opwekken zijn voorbeelden van wat er in deze tijd wel allemaal niet mogelijk is. Duurzame daken hebben daarom zeker de toekomst. U kunt kiezen uit verschillende duurzame daken, elk met eigen voordelen en eigen kenmerken. Hieronder vertellen wij iets meer over uw mogelijkheden en welk duurzaam dak het best bij u past.

Groene daken | Dak Montage Noord

Een groendak is feitelijk een tuin op uw dak. Naast het feit dat het er veel kleurrijker en leuker uitziet dan een ‘normaal’ dak, brengen groene daken veel voordelen met zich mee. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor mensen om u heen en niet te vergeten de overheid. In plaats van een sombere omgeving bij regen, een frisse groene kleur. Naast het uiterlijk helpt een groen dak ook bij het waterafvoer van uw dak. Normale daken hebben na een sterke regenbui moeite om het water af te voeren. Doordat een groendak is beplant met verschilende soorten vegetatie, wordt het water veel slomer afgevoerd naar bijvoorbeeld het riool of grond. Overigens zorgen groene daken voor een betere luchtkwaliteit en blijft het binnenklimaat in de zomer koeler. Er zijn twee soorten groendaken: extensieve groendaken en intensieve groendaken. Extensieve groendaken zijn kruidendaken of vegetatiedaken en de intensieve daken zijn daktuinen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Vragen naar de mogelijkheden

Subsidie van een groen dak?

Doordat duurzaamheid steeds belangrijker wordt in de huidige maatschappij, wordt er ook meer aandacht aan besteed. Een voorbeeld hiervan is de subsidie van groene daken in de vorm van een vrije afschrijving (Vamil) of als reductie van de winst (MIA) door de belastingdienst. In veel steden worden al subsidies verstrekt voor het aanleggen van een groen dak. Een greep uit de steden en gemeentes waar subsidie beschikbaar is:
-    Groningen
-    Leeuwarden
-    Nieuwegein
-    Apeldoorn
-    Den Haag
-    Rotterdam

Benieuwd naar de mogelijkheden of voorwaarden? Neem contact op!

Contact opnemen

Witte dakbedekking | Dak Montage Noord

Witte daken zijn letterlijk witte daken. Een groot voordeel van zo’n wit dak is dat het de zon reflecteert in plaats van dat het de warmte absorbeerd. Dit zorgt weer voor een heerlijk koel binnenklimaat. Het is niet alleen prettiger, maar u zult hiermee ook nog eens tot 20% sparen op de kosten van koeling, lekker duurzaam dus.

Voordelen:
-    Reflecteert zon i.p.v. warmte absorberen
-    Koel binnenklimaat
-    Prettiger
-    Kosten besparend tot wel 20%
-    Duurzaam

Interesse of vragen over witte daken? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Mogelijkheden bespreken

 

Duurzame daken, samen met Dak Montage Noord!

 

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag hier uw offerte aan 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

Privacy verklaring

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Duurzame dakbedekking nodig?

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag hier uw offerte aan 

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen