050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Dakreparatie Groningen | Dak Montage Noord helpt

Dakreparatie Groningen

Dak Montage Noord is hét bedrijf voor dakreparatie! Wij zijn gevestigd in Bedum (Groningen), maar werken voor iedereen, waar u ook woont. Wilt u weten wat onze dakdekkers voor u en uw dak kunnen betekenen? Ook voor spoedreparaties kunt u bij ons terecht. Bent u een dakdekker nodig? Neem vandaag nog -zonder enige verplichting- contact met ons op.

Van een nieuw dak, tot grote en kleine dakreparaties

Als dak-specialist bieden wij u een totaalpakket op het gebied daken. Dak Montage Noord is uw aanspreekpunt tijdens het hele traject. Allereerst bekijken we wat er eventueel aan uw dakbedekking verbeterd of vernieuwd zou kunnen worden. Dan komt u namelijk in aanmerking voor het vervangen van uw dak. Vervolgens maken we duidelijke afspraken over wat we gaan doen, wanneer we dat doen, hoe we te werk gaan en tegen welke prijs. Tijdens de installatie en/of dakreparatie houden we u natuurlijk op de hoogte van de vorderingen. Tot slot bent u verzekerd van een betrouwbaar, duurzaam dak dat jarenlang mee gaat! En u kunt voortaan altijd op Dak Montage Noord rekenen in geval van calamiteiten.

Hoe gaat dakreparatie in zijn werk?

Nadat ons team van dakspecialisten het dak geïnspecteerd heeft, zal duidelijk worden wat er gerepareerd dient te worden aan het dak. Na een dakinspectie is de dakreparatie goed in kaart te brengen en kunnen we beginnen aan het repareren van het dak. Het grote verschil tussen dakrenovatie en dakreparatie is het feit dat er bij dakreparatie defecte onderdelen van het dak vervangen worden. Bij dakrenovatie wordt het dak vernieuwd en/of verbeterd. Denk hierbij aan het aanbrengen van een waterafstotende laag of een energiebesparende deklaag.

Een betrouwbaar team van specialisten!

Dak Montage Noord zit al ruim vijftien jaar in het vak. Wij hebben alleen maar topmensen in dienst, dakdekkers met liefde voor het vak en kennis van zaken. Zij hebben ruime ervaring in het ontwerpen en construeren van geheel nieuwe daken. Daarnaast kunnen ze heel zorgvuldig minutieuze en uitgebreide dakreparaties uitvoeren. Een dak kan, door te weinig onderhoud, een kwetsbaar onderdeel van uw huis, schuur of kantoorgebouw worden. Is uw dak recentelijk nog gecontroleerd? Dak Montage Noord kan op korte termijn bij u langskomen voor een professionele inspectieronde. U krijgt dan zinvolle tips en adviezen zodat uw dak u in de toekomst geen kopzorgen geeft!

Waarom bent u de dakdekkers van Dak Montage Noord nodig voor uw dak reparatie?

Er zijn een aantal redenen waarom Dak Montage Noord een goede keuze is voor een dak reparatie. Voor ieder dak kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om bitumineuze, koperen, zinken of EPDM dakbedekking, onze dakdekkers hebben er ervaring mee! We werken snel, zorgvuldig en tegen concurrerende prijzen. En wij doen wat we u vertellen en we vertellen u wat we doen. Oftewel betrouwbaarheid, eerlijkheid en openheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zitten gevestigd in Groningen maar wij helpen u in heel Nederland.

Bellen kan vandaag nog!

Heeft u met spoed een vakman nodig voor een dakreparatie of dakbedekking? Wilt u informatie over de voor u beste oplossing? U kunt ons dagelijks bellen op 050-2600008. Is het geen spoed, dan kunt u ook het contactformulier invullen.

Doe direct een aanvraag

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag hier uw offerte aan 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

Privacy verklaring

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Snel een dakreparatie nodig? Dakreparatie Groningen

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Afspraak dakreparatie

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen