050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Dakbedekking schuur laten vervangen

Een schuur is een investering waarvan u wilt dat deze zo lang mogelijk mee gaat. Om de levensduur van de schuur te maximaliseren is de juiste dakbedekking een vereiste. De dakbedekking beschermd de schuur tegen wind, regen en bijvoorbeeld sneeuw. Dak Montage Noord is gespecialiseerd in het plaatsen van dakbedekkingen en zo ook op het gebied van dakbedekking schuur. Heeft u bijvoorbeeld een houten schuur waarvan het dak vervangen moet worden? Neem dan contact met ons op! Ook bieden wij oplossingen op het gebied van isolatie. Wij kunnen uw schuur op een professionele wijze isoleren en hebben ervaring met alle soorten dakconstructies en daksoorten.

Waarom dakbedekking schuur?

Een schuur wordt over het algemeen gebruikt om objecten droog in te bewaren. De objecten worden droog bewaard omdat deze van waarde zijn en bij buitenopslag beschadigd kunnen raken. De vraag “waarom dakbedekking schuur?” kan dan ook gemakkelijk beantwoord worden. De objecten in de schuur moeten beschermd worden tegen de beschadiging door de natuur. Dit was in eerste instantie ook de reden waarom de objecten overdekt opgeslagen moesten worden. Door de schuur van een dakbedekking te voorzien garandeert u de dichtheid van het dak voor een lange tijd. De opgeslagen objecten zullen door de dakbedekking schuur dan ook écht droog en schadevrij opgeslagen worden!

Soorten dakbedekking schuur

Dat de schuur een dakbedekking nodig heeft moge duidelijk zijn. De verschillende soorten dakbedekking schuur hebben allemaal dezelfde werking. De verschillende soorten dakbedekking schuur beschermen allen de objecten die in de schuur opgeslagen staan. Het grootste verschil tussen de verschillende soorten dakbedekking zit hem in de levensduur van de dakbedekking. Dak Montage Noord is gespecialiseerd in het aanbrengen van kunststof dakbedekking, EPDM dakbedekking, zink dakbedekking en bitumineuze dakbedekking. De prijs van de verschillende soorten dakbedekking gaat hand in hand met de levensduur ervan. De goedkoopste dakbedekking is de bitumineuze dakbedekking en deze gaat zo’n 20 jaar mee. De kunststof dakbedekking is iets duurder en gaat dan ook ommenabij de 25 jaar mee. De EPDM dakbedekking en de zink dakbedekkin zijn beiden veel duurder dan de andere twee. Dit is dan ook terug te zien in de levensduur van de soorten dakbedekking. EPDM dakbedekking gaat namelijk zo’n 50 jaar mee en een dakbedekking van zink tot wel 100 jaar!

Dakbedekking schuur laten plaatsen door Dak Montage Noord

Dak Montage Noord heeft louter dakspecialisten in dienst. De dakbedekking schuur laten plaatsen door Dak Montage Noord is dan ook een verstandige beslissing. Door de kundigheid van ons personeel weet u altijd dat de dakbedekking schuur op de juiste manier geplaatst wordt en de levensduur gemaximaliseerd wordt! Voor vragen over de dakbedekking schuur laten plaatsen door Dak Montage Noord verwijzen we u graag door naar onze contactpagina
 

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag hier uw offerte aan 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

Privacy verklaring

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag hier uw offerte aan 

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen