050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Dakbedekking tuinhuis 

Als u besloten heeft een tuinhuis te willen aanschaffen dan moet u ook zeker denken aan de dakbedekking van het tuinhuis! Een dakbedekking maakt het tuinhuis sneeuwdicht, waterdicht en daarnaast winddicht. Door de dakbedekking tuinhuis zal het tuinhuis dus beschermd zijn tegen de krachten der natuur. Hierdoor zal het tuinhuis veel langer schadevrij blijven dan wanneer er geen dakbedekking op het tuinhuis wordt geplaatst. 

Soorten dakbedekking tuinhuis 

Er zijn diverse soorten dakbedekking voor het tuinhuis. De verschillende soorten dakbedekking tuinhuis hebben diverse voor-en nadelen. Bij Dak Montage Noord heeft u de keuze uit:

Verschillen tussen dakbedekking tuinhuis

De soorten dakbedekking verschillen op enkele essentiële punten van elkaar. Het grootste verschil tussen de soorten dakbedekking tuinhuis zit hem in de levensduur van de stof. De zink dakbedekking is de duurste van de vier en gaat veruit het langste mee, tot wel 100 jaar! De EPDM dakbedekking is de op na duurste van de vier maar gaat dan ook ongeveer 50 jaar mee. Een goede investering voor het tuinhuis dus als u weet dat deze er lang zal staan! De kunststof dakbedekking is een stuk goedkoper en gaat zo’n 25 jaar mee. De bitumineuze dakbedekking gaat zo’n 20 jaar mee en is de goedkoopste van de vier. Hier tegenover staat wel dat deze het meeste onderhoud vereist. Waar de bitumineuze dakbedekking jaarlijks onderhoud vereist, vereisen de EPDM, zink en kunststof dakbedekking nagenoeg tot geen onderhoud!  

Dakbedekking tuinhuis laten plaatsen door Dak Montage Noord 

Het plaatsen van een dakbedekking op het tuinhuis is een behoorlijke operatie. U kunt het laten plaatsen van de dakbedekking dan ook beter uitbesteden aan een partij die hier ervaring mee heeft zoals Dak Montage Noord. Door het dakbedekking plaatsen uit te besteden heeft u in ieder geval de garantie dat het proces op de juiste manier verloopt en heeft u hier zelf geen omkijken meer naar. Bij Dak Montage Noord werken enkel dakspecialisten die u kunnen adviseren over de juiste soort dakbedekking voor uw tuinhuis. Zo weet u in ieder geval dat u de juiste soort dakbedekking laat plaatsen op uw tuinhuis.  

Geïnteresseerd in dakbedekking van uw tuinhuis? 

Dak Montage Noord is gespecialiseerd in het plaatsen van alle dakbedekkingen. Dit geldt dan ook voor de tuinhuis dakbedekking! Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die het werk écht goed doet, dan bent u bij Dak Montage Noord aan het goede adres. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van daken garanderen we u een goede en prachtige dakbedekking op het tuinhuis! Mocht u vragen hebben over het laten plaatsen van de dakbedekking op uw tuinhuis, neem dan gerust contact met ons op! Er staat een team van specialisten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag hier uw offerte aan 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

Privacy verklaring

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag hier uw offerte aan 

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen