050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

PVC-Dakbedekking 

PVC-dakbedekking is geschikt en wordt dan ook vaak aangebracht op platte daken of op daken die een lichte hellingsgraad hebben. PVC dakbedekking is gemaakt uit een kunststof genaamd Poly Vinyl Chloride. Dit maakt de PVC dakbedekking niet alleen sterk en waterdicht, maar ook duurzaam en wortelbestendig. Het materiaal wat bij PVC dakbedekking op een dak wordt aangebracht is van zichzelf aanzienlijk licht qua gewicht. Dit maak dat het materiaal makkelijk te bewerken is. 

PVC dakbedekking en bitumineuze dakbedekking 

Kijkend naar de verschillen tussen PVC dakbedekking en bitumineuze dakbedekking, ontstaan er vaak verwarring. Beide dakbedekkingen zijn zeer geschikt voor platte of licht hellende daken. Toch zitten er en aantal verschillen tussen deze twee materialen. Zo is PVC 100 % recyclebaar en milieuvriendelijk in tegenstelling tot bitumineuze dakbedekking die niet altijd even ecologisch verantwoord is. Bitumineuze dakbedekking is vergeleken met PVC dakbedekking een stukje dikker qua materiaal en is hierdoor ook minder elastisch wat als gevolg heeft dat het minder makkelijk te bewerken is. Wel is bitumineuze dakbedekking gemakkelijk te plaatsen en is daarentegen PVC dakbedekking vrij tijdrovend voor mensen die het zelf willen plaatsen.  

Voordelen van PVC dakbedekking 

PVC dakbedekking kent vele voordelen en is hierdoor vooral de laatste jaren populairder door geworden. De meest bekende voordelen van een PVC dakbedekking zijn onder andere;  

Nadelen PVC dakbedekking

Er zitten ook een aantal kleine nadelen aan PVC dakbedekking die u in overweging moet nemen. 

Werkzaamheden Dak Montage Noord naast PVC dakbedekking 

Dak Montage Noord doet naast het leggen van dakbedekkingen nog vele andere werkzaamheden om uw dak weer helemaal naar uw wens te maken. 

Dak reparatie: Wij repareren uw dak door uw dakleer te vervangen of te renoveren. Daarnaast voeren wij ook spoedreparaties uit.  

Dakonderhoud: Wij komen u graag helpen bij het onderhouden van uw dak. Zo doen wij een dak inspectie om uw dak in kaart te brengen, vegen wij uw daken schoon en repareren wij uw dakranden. 

Dakrenovatie: Onze specialisten zullen naar uw wens uw oude dakbedekking verwijderen en uw nieuwe dakbedekking plaatsen. 

Maak nu een afspraak bij Dak Montage Noord 

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten of heeft u nog vragen over de PVC dakbedekking of andere soorten dakbedekkingen die wij plaatsen? Wij horen het graag! Neem vrijblijvend contact met ons op of doe een aanvraag. Samen met u gaan wij de mogelijkheden van uw dak bekijken om uiteindelijk aan uw wens te voldoen. 

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag hier uw offerte aan 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

Privacy verklaring

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag hier uw offerte aan 

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen