050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Dakinspectie? | Dak Montage Noord uit Groningen

Dak Montage Noord is hét bedrijf voor dakreparatie! Wij zijn gevestigd in Bedum (Groningen), maar werken voor iedereen, waar u ook woont. Is uw huis dringend aan vervanging of reparatie toe? Wij kunnen de dakinspectie uitvoeren en aan de hand van de dakinspectie u hierover adviseren. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Van een dakinspectie, een nieuw dak, tot grote en kleine herstelwerkzaamheden

Wij bieden u een totaalpakket aan op het gebied van daken. Dak Montage Noord is uw aanspreekpunt gedurende het hele project. In de eerste instantie voeren wij een dakinspectie uit en bekijken we wat er aan uw dak moet gebeuren. Vervolgens maken we duidelijke afspraken over wat er gedaan zal moeten worden, wanneer we dit gaan doen, hoe en tegen welke prijs. Wij hechten veel waarde aan transparantie en zullen u daarom zo goed mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom het traject.

Een betrouwbaar team van specialisten

Dak Montage Noord bestaat uit een team van vakspecialisten die al ruim vijftien jaar in het vak zitten. Wij hebben liefde voor het vak en veel verstand van zaken. Daarom zult u altijd eerst een goede dakinspectie krijgen. Aan de hand van de dakinspectie krijgt u een passend advies krijgen voor uw dak met betrekking tot reparatie, vervanging of mogelijke toepassingen. Het kan tenslotte maar zo zijn dat uw dak al jarenlang niet is voorzien van onderhoud en daardoor een kwetsbaar onderdeel gaat vormen van uw huis. Dak Montage Noord kan op korte termijn bij u langskomen voor een professionele inspectieronde. U krijgt dan zinvolle tips en adviezen zodat uw dak u in de toekomst geen kopzorgen geeft!

Vandaag een vakman nodig?

Heeft u met spoed een vakman nodig voor een dakinspectie of een dakreparatie? Wilt u informatie over de voor u beste oplossing? U kunt ons dagelijks bellen op 050-2600008. Verder hebben we een online contactformulier waarmee u uw gegevens en vragen naar ons kunt mailen. U heeft ons dan zo snel mogelijk aan de lijn!

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag hier uw offerte aan 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

Privacy verklaring

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Uw dak laten inspecteren? Dak laten nakijken Groningen

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag hier uw offerte aan 

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen