050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Op zoek naar dakbedekking voor platte daken? Dak Montage Noord | Groningen

Bent u op zoek naar dakbedekking voor platte daken? Dak Montage Noord kan u adviseren en ondersteunen in het aanleggen ervan.

Vijftien jaar ervaring en vakmanschap in dakonderhoud!

Dak Montage Noord zit ruim vijftien jaar in het vak. Wij vervaardigen volledig nieuwe daken, van hellende tot aan platte daken. Als gerenommeerd dakdekkersteam zitten wij ruim vijftien jaar in het vak. Dak Montage Noord vervaardigt compleet nieuwe daken. Daarnaast kunnen we uw huidige dak tot in perfectie herstellen. Onze werkwijze is eerlijk, duidelijk en transparant. Voordat we aan de slag gaan, geven we u vrijblijvend het allerbeste advies. Geen dak is hetzelfde. U kunt er op rekenen dat Dak Montage Noord u en uw dak serieus neemt! Onze specialisten zijn op de hoogte van alle soorten dakconstructies, oud én nieuw. We tippen u graag over het meest geschikte materiaal voor uw dak. Of het nu om een woonhuis, vakantiewoning, schuur of kantorenpand gaat. Hellende of platte daken? Dak Montage Noord is van alle markten (daken!) thuis.

De dakbedekking van uw platte dak tot in de puntjes

Dak Montage Noord beschouwt alle details van dakbedekking als haar verantwoordelijkheid. Wij zorgen ervoor dat elke klant weet waar hij of zij aan toe is. Dit doen we middels het maken van concrete afspraken over het te verrichten werk, de periode waarin dit werk gedaan moet zijn en de prijs. Vervolgens wordt het werk direct opgepakt. Profiteer jarenlang van een nieuwe dakbedekking voor uw platte dak. Voor de dakbedekking van platte daken beschikken wij over een groot assortiment aan materialen. Dit assortiment is de laatste jaren erg uitgebreid. Dak Montage Noord beschikt over bitumineuze, zinken, kunststof en EPDM dakbedekking voor uw platte dak.

Soorten dakbedekking voor een plat dak

Er zijn verschillende soorten dakbedekking geschikt voor uw platte dak, hieronder worden 3 soorten uitgelicht:

Een kunststof dakbedekking is geschikt voor een plat dak. Bij deze dakbedekking hoeft geen brander aan te pas te komen en is milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de bitumineuze dakbedekking. Is uw platte dak niet heel sterk? Dan is deze kunststof dakbedekking geschikt voor u. Kunststof is namelijk veel lichter en dunner dan de bitumineuze dakbedekking. Daarnaast heeft deze soort een lange levensduur van minimaal 25 jaar en is er beperkt onderhoud nodig.  

EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer en is geschikt voor uw platte dak. Deze dakbedekking bestaat uit een rubberen folie en kan langer dan 50 jaar mee. Daarnaast is deze soort geschikt voor als u groen op uw dak wilt hebben. Het is een flexibel systeem, blijvend elastisch en scheurt niet.  

Bitumineuze dakbedekking is erg populair bij platte daken. De levensduur ligt op ongeveer 20 jaar en is eenvoudig te verwerken. Het is belangrijk dat u jaarlijks een onderhoudsbeurt geeft, zodat het dak zo lang mogelijk goed blijft. Zorg dat alle mos en algen verwijderd worden of leg er kiezelstenen op. Door middel van deze kiezelstenen, wordt het dak minder blootgesteld aan invloeden van buitenaf.  

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Als gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf biedt Dak Montage Noord u meer dan een compleet nieuw of een tot in de puntjes gerepareerd dak. Naast dakbedekking realiseren voor uw platte dak, bekijken we bijvoorbeeld eerst wat de status van uw dak is. Is het al geïsoleerd en water- en winddicht? Heeft u al eens nagedacht over duurzaamheid? Wij kunnen u dak voor u inspecteren, zodat u verzekerd bent van een veilige woning. Zijn er tussentijdse onderhoudswerkzaamheden benodigd? Klop dan bij ons aan, wij staan het hele jaar door paraat voor u.

Dakmontage Noord is 24/7 beschikbaar voor dakbedekking voor uw platte dak

Heeft u een nieuwe dakbedekking voor uw platte dak nodig? Of heeft u vragen over het verwijderen van de oude dakbedekking of het vernieuwen ervan op uw platte dak? Bel ons dan vandaag nog op 050-2600008. U kunt ook het online contactformulier invullen. Dak Montage Noord neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij staan voor u klaar!

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag hier uw offerte aan 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

Privacy verklaring

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag hier uw offerte aan 

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

montage noordmontage noord