050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Op zoek naar dakbedekking voor platte daken? Dak Montage Noord | Groningen

Bent u op zoek naar dakbedekking voor platte daken? Dak Montage Noord kan u adviseren en ondersteunen in het aanleggen ervan.

Vijftien jaar ervaring en vakmanschap in dakonderhoud!

Dak Montage Noord zit ruim vijftien jaar in het vak. Wij vervaardigen volledig nieuwe daken. Als gerenommeerd dakdekkersteam zitten wij ruim vijftien jaar in het vak. Dak Montage Noord vervaardigt compleet nieuwe daken. Daarnaast kunnen we uw huidige dak tot in perfectie herstellen. Onze werkwijze is eerlijk, duidelijk en transparant. Voordat we aan de slag gaan, geven we u vrijblijvend het allerbeste advies. Geen dak is hetzelfde. U kunt er op rekenen dat Dak Montage Noord u en uw dak serieus neemt! Onze specialisten zijn op de hoogte van alle soorten dakconstructies, oud én nieuw. We tippen u graag over het meest geschikte materiaal voor uw dak. Of het nu om een woonhuis, vakantiewoning, schuur of kantorenpand gaat. Dak Montage Noord is van alle markten (daken!) thuis.

De dakbedekking van uw platte dak tot in de puntjes

Dak Montage Noord beschouwt alle details van dakbedekking als haar verantwoordelijkheid. Wij zorgen ervoor dat elke klant weet waar hij of zij aan toe is. Dit doen we middels het maken van concrete afspraken over het te verrichten werk, de periode waarin dit werk gedaan moet zijn en de prijs. Vervolgens wordt het werk direct opgepakt. Profiteer jarenlang van een nieuwe dakbedekking. Voor de dakbedekking van platte daken beschikken wij over een groot assortiment aan materialen. Dit assortiment is de laatste jaren erg uitgebreid. Dak Montage Noord beschikt over bitumineuze, zinken, kunststof en EPDM dakbedekking voor uw platte dak.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Als gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf biedt Dak Montage Noord u meer dan een compleet nieuw of een tot in de puntjes gerepareerd dak. Wat is de status van uw dak? Is het al geïsoleerd en water- en winddicht? Heeft u al eens nagedacht over duurzaamheid? Wij kunnen u dak voor u inspecteren, zodat u verzekerd bent van een veilige woning. Zijn er tussentijdse onderhoudswerkzaamheden benodigd? Klop dan bij ons aan, wij staan het hele jaar door paraat voor u.

Dakmontage Noord is 24/7 beschikbaar voor uw dakbedekking

Heeft u een nieuwe dakbedekking nodig? Bel ons dan vandaag nog op 050-2600008. U kunt ook het online contactformulier invullen. Dak Montage Noord neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij staan voor u klaar!

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag gratis dakinspectie aan

 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

VCA certificaat
 

Telefoon Dak Montage Noord

Plat dak laten bedekken? Plat dak laten bedekken

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag gratis dakinspectie aan

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

dak montage noord pvcdak montage noord