050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Uw dakdekker in Assen en omgeving | Dakmontage Noord

Dakdekkersbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw dak te laten renoveren? Of is uw complete dak aan vervanging toe? Zoek niet langer! Dakmontage Noord is specialist op het gebied van dakdekken. Wij verzorgen al 15 jaar lang het totaalpakket aan dakdekken in Assen en omstreken en doen dit met veel succes. Onze klanten kennen het verschil tussen een goede dakrenovatie en een doorsnee dakrenovatie. Wij laten geen steen omgekeerd en doen ons werk grondig en professioneel. Naast dakrenovaties kunt u bij ons terecht voor:

-    Dakinspecties
-    Dakreparaties
-    Nieuwe dakbedekking
-    Vervangen van de huidige dakbedekking
-    Dakonderhoud
-    Veiligheid van het dak

Wij repareren uw dak waar nodig, zijn gespecialiseerd om uw dak te bedekken, doen aan dakonderhoud en controleren de veiligheid van uw dak. Mensen in Assen en omgeving kunnen bij ons terecht voor een dakinspectie, om daarmee te achterhalen in wat voor staat hun dak is. Dakschade kan op de lange termijn namelijk veel geld kosten en een grote zorg zijn. Neem snel contact met ons op en voorkom dit!

Waarom moet ik mijn dak laten inspecteren?

Op het moment dat u dakschade heeft en hier niets mee doet zal de schade groter worden. Op de lange termijn wordt uw dak een kwetsbare deel van het huis, wat gevolgen heeft op uw wooncomfort. Daarnaast moet u een flink bedrag betalen voor de reparatie. Dit kan en moet gemakkelijker. De oplossing hiervoor? Snel uw dak laten inspecteren door Dakmontage Noord! Wij zijn werkzaam in Assen en omgeving en inspecteren uw dak van top tot teen. Hieruit volgt een eerlijk advies. Vervolgens bieden wij zo nodig het totale dakdekkerspakket voor een eerlijke prijs, zodat u alles aan ons kunt uitbesteden. Ons team bestaat uit ervaren dakdekkers, die allemaal gespecialiseerd zijn. Als team zorgen wij ervoor dat uw dak er als nieuw uit komt te zien en tientallen jaren goed blijft.

Betaalbare dakreparaties bij Dakmontage Noord

Een goed dak is onbetaalbaar, maar u wil natuurlijk niet teveel betalen. Bij Dakmontage Noord wordt uw complete dak gerepareerd voor een schappelijke prijs. Uiteraard hechten wij veel waarde aan kwaliteit en leggen wij de lat hoog. ‘Half werk is geen werk’ zeggen wij altijd. Wij gaan altijd grondig te werk, zodat u waar krijgt voor uw geld.

Verschillende soorten daken

Is uw huidige dak aan vervanging toe? Of heeft u helemaal geen dak en moet alles nog gebouwd worden? Wij verzorgen een breed aantal diensten binnen het dakdekken. Door onze ervaring bouwen wij de beste daken voor iedereen in Assen en omgeving. U kunt bij ons kiezen uit meerdere soorten daken. Allen zijn van hoogstaande kwaliteit, waarbij ook veel waarde wordt gehecht aan duurzaamheid.

Veilig dak boven uw hoofd

Wachten met dakonderhoud kan gevolgen hebben op de staat van uw dak en gepaard gaan met hogere kosten voor de komende jaren. Laat daarom eens in de zoveel tijd uw dak onderhouden door onze professionals. Dakmontage Noord opereert in Assen en omgeving en zorgt ervoor dat uw dak veilig is voor de komende jaren, zodat u optimaal met uw gezin van uw huis kunt genieten. Verder is het voor u van belang om te weten dat u ons NIET kunt inzetten voor dakrenovaties met dakpannen en nieuw aan te leggen daken met pannen.

Laat uw dak gratis inspecteren!

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding in Assen en omgeving? Dakmontage Noord is wat u zoekt. Bekijk onze succesvol afgeronde projecten op onze site en neem contact met ons op via het contactformulier of door ons te bellen. Wij staan snel bij u voor de stoep voor een gratis dakinspectie!

Contact opnemen

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag hier uw offerte aan 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

Privacy verklaring

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag hier uw offerte aan 

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen