050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Uw dakdekker in Delfzijl en omgeving | Dakmontage Noord

Dakdekkersbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring

Is uw dak aan vervanging toe of gaat het om een kaal dak dat nog volledig bedekt moet worden? U bent bij Dakmontage Noord aan het juiste adres voor beiden. Verder zorgen wij ervoor dat:

-    Uw dak wordt geïnspecteerd
-    Daklekkages worden gerepareerd
-    Dakonderhoud plaatsvindt
-    Dakveilig wordt gewaarborgd
-    Het hele dak wordt gerenoveerd

Dakmontage Noord is werkzaam in Delfzijl en omstreken en is specialist op het gebied van dakmontage.

Dakschade laten repareren in Delfzijl

Het is van groot belang om dakschade tijdig te herkennen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, zodat wij snel uw dak kunnen inspecteren en u minder hoeft te betalen. Daklekkages komen vaak voor en zijn in sommige gevallen gemakkelijk te herkennen. Naden die loslaten of een verouderde bedekking zijn lastiger op te merken en vereisen een expert op dit gebied. Mensen zijn zich vaak niet bewust van hun dakschade en betalen hierdoor op de lange termijn flinke bedragen voor de reparatie. Onze dakdekkers zien regelmatig daklekkages bij dakramen, dakgoten en dakkappellen. Voor het opsporen hiervan gebruiken wij rookgas. Dakmontage Noord inspecteert uw dak en geeft van daaruit betrouwbaar advies over wat er allemaal gedaan moet worden.

Dakonderhoud of een heel nieuw dak?

U kunt ons inschakelen voor een breed aantal diensten. Van dakonderhoud tot een compleet nieuw dak. Laat u niet verrassen en laat eens in de zoveel jaar uw dak onderhouden door. Moet het hele dak nog worden gebouwd? Ook dat is natuurlijk geen probleem! Kies bij ons uit verschillende soorten dakbedekking. Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en vervaardigd van duurzame stoffen.

Geen huis compleet zonder veilig dak

Het dak is een van de belangrijkste onderdelen van elk huis. Laat het daarom niet voor wat het is. U kunt ons inhuren zodat uw dak binnenkort technisch en kwalitatief in orde is. Hierdoor zijn u en uw gezin altijd veilig en hoeft uw in de toekomst geen onverwachte kosten te maken voor reparaties aan uw dak. Ook voor dakrenovaties bent u bij ons aan het juiste adres. Dakrenovaties zijn vaak kleinere ‘ingrepen’ aan het dak, maar net zo belangrijk als de grotere reparaties. Als uw dak niet tijdig wordt gerenoveerd kan dit leiden tot grotere schade op de lange termijn.

Wij bieden het totaalpakket

Wij verzorgen het totaalpakket aan dakdekking in Delfzijl en omstreken. U bent hierbij verzekerd van deskundig advies, lagere reparatie- en renovatiekosten dan bij de concurrenten en een dak dat tientallen jaren uw huis tegen weer en wind beschermt. Dakmontage Noord heeft al 15 jaar ervaring met dakraparaties. Vandaar dat u bij ons zeker bent van een goed dak dat lang goed blijft. Wij leveren kwaliteit en nemen uw zorgen weg door het totaalpakket te bieden aan dakreparatie. Of het nou gaat om een kleine of een grote ingreep, Dakmontage Noord zorgt ervoor dat het op een deskundige manier wordt opgelost en is werkzaam in Delfzijl en omgeving. Bij ons kunt u voor een schappelijke prijs uw dak laten renoveren. Als er sprake is van grotere schade zijn wij uw partner bij het volledig bedekken van uw dak. Als het om uw huis gaat kiest u natuurlijk voor kwaliteit. Wij staan garant hiervoor, maar ook voor betaalbaarheid. Een goed dak hoort namelijk iedereen te hebben en is een van de belangrijkste onderdelen van elk huis! Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat u NIET bij ons terecht kunt voor dakrenovaties met dakpannen en nieuw aan te leggen daken met pannen.

Uw dakdekker in Delfzijl en omgeving

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker in Delfzijl en omgeving? Wacht dus niet langer en laat uw dak inspecteren door ons team van deskundigen. Neem snel een kijk op onze website en vul ons contactformulier in. Wij nemen spoedig contact met u op voor het maken van een afspraak. Twijfelt u nog? Bekijk gerust de projecten op onze website die wij met succes hebben afgerond.

Contact opnemen

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag hier uw offerte aan 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

Privacy verklaring

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag hier uw offerte aan 

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen