050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord


Dakdekker Drachten 

Bent u opzoek naar een dakdekker in Drachten? Dan bent u bij Dak Montage Noord aan het goede adres. Ons team van specialisten zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten in uw huis met een waterdicht dak. Een dak is tenslotte een van de meest belangrijke onderdelen van uw huis. Met een goed dak zorgt u hiervoor is het nodig dat uw dak waterdicht is. Dak Montage Noord is een specialist in dakonderhoud. Onze specialisten ontzorgen u graag met onder andere:  

Is uw dak nog waterdicht? Vraag een gratis dakinspectie aan 

Bij Dak Montage Noord is het mogelijk is om gratis een dakinspectie aan te vragen. Wij inspecteren de staat waarin uw dak verkeerd en of er een reparatie plaats moet gaan vinden. Een dakinspectie is erg aan te raden omdat vanaf de buitenkant niet altijd de huidige kwaliteit van uw dak is waar te nemen. Daarnaast kunnen eventuele complicaties vroegtijdig worden verholpen alvorens er schade aan uw dak komt. Indien u het formulier invult nemen onze specialisten spoedig contact met u op en komen ze op korte termijn langs om uw dak te controleren. 

Onderhoud, reparatie of een nieuw dak? 

Heeft u een dakdekker in Drachten nodig? Al meer dan 15 jaar ontzorgen wij u met onderhoud, reparatie of het plaatsen van een nieuw dak. Bij Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord bent u aan het juiste adres voor bijvoorbeeld bitumineuze-kunststof-zinken- en EPDM-dakbedekking.  Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het realiseren van groene daken, wat vele voordelen kent. Onze vakmensen hebben ieder hun specialiteit waardoor geen dak ons te gek is. Echter kunt u niet terecht bij ons voor het leggen van dakpannen en voor het renoveren van dakpannen.  

Dakdekker in Drachten gezocht? Ga voor Dak Montage Noord 

Al geruime tijd zorgt Dak Montage Noord voor waterdichte daken in Drachten waar u jarenlang zonder zorgen en met plezier onder kunt leven. Wij zien het als onze prioriteit om hiervoor te zorgen. Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ten slotte hanteren wij de volgende kernwaarden:  

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag hier uw offerte aan 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

Privacy verklaring

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag hier uw offerte aan 

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen