050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Dakdekker gezocht | Dak Montage Noord is er voor u

Opzoek naar een dakdekker met veel ervaring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmensen hebben veel ervaring en ieder zijn specialiteit. Zo zorgen we ervoor dat we alle specialismen onder een dak hebben. En het handige voor u is, dat het vervangen en aanleggen van dakbedekking daarom altijd snel geregeld is. Ook voor spoedgevallen kunt u contact met ons opnemen, bel dan naar 050-2600008

Onderscheidende dakdekker in Groningen

Omdat elk dag anders is vergt dit veel kennis van dakconstructies en dakbedekkingsmaterialen. Omdat wij verschillende specialisme in huis hebben is dit voor ons geen probleem. Of het nu gaat om bitumineuze dakbedekking, dakbedekking van zink of kunststof dakbedekking wilt hebben, het is voor ons allemaal geen probleem. Bij Dak Montage Noord staat de vakbekwaamheid van onze goed opgeleide dakdekkers centraal. Daarnaast bieden wij ook snel, zorgvuldig en tegen concurrerende prijzen. Wij zitten gevestigd in Groningen maar wij helpen u graag in heel Nederland.

U kunt Dak Montage Noord voor de volgende dak diensten inschakelen:

Een compleet dak of repartie van A tot Z

De dakdekker van Dak Montage Noord beschouwt alle details van dak onderhoud als haar verantwoordelijkheid. Voordat we beginnen aan de werkzaamheden zorgen wij ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. We maken daarom concrete afspraken over de werkzaamheden, het tijdsbestek en de prijs. Als u hiermee akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag. Dak montage Noord is gespecialiseerd in zowel bitumineuze, zinken als in kunststof en EPDM dakbedekking.

Bel vandaag nog!

Heeft u met spoed een vakman nodig? Bel dan direct naar 050-2600008. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.  Is het geen spoed dan kunt u ook het contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bent u benieuwd of uw dak onderhoud nodig heeft? Vraag dan een gratis dak inspectie aan.

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag hier uw offerte aan 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

Privacy verklaring

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag hier uw offerte aan 

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen