050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Last van daklekkage in een woning in Groningen? 

Heeft u daklekkage gesignaleerd in uw woning, kantoorpand of schuur in Groningen? Dan is het van belang dat u tijdig actie onderneemt. Het lek kan namelijk in korte tijd zorgen voor desastreuze schade aan het pand. Dak Montage Noord in Groningen is gespecialiseerd in dakreparaties en het oplossen van daklekkages. Neem gelijk contact op via onderstaande button.

Lekkage? Neem contact op!

Uw daklekkage laten repareren door een betrouwbaar team van specialisten

Wilt u met een gerust hart uw dak laten repareren? Dat begrijpen wij als geen ander. Dak Montage Noord, te Groningen, zit al ruim 15 jaar in het vak. Ons team bestaat uit specialisten met een passie voor hun vak. Onze dakdekkers hebben ruime ervaring in het ontwerpen en construeren van geheel nieuwe daken. Daarnaast maken wij altijd duidelijke afspraken met u over de nodige reparatiewerkzaamheden. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. 

Hoe herkent u een lekkage aan uw dak?

Het is belangrijk om een lekkage aan uw dak zo snel mogelijk op te sporen. Gelukkig is het meestal vrij duidelijk te zien door de grote vochtige plekken, loslatend behang of schimmel op de muren of het plafond. Water dringt echter niet altijd direct door. In sommige gevallen kan het daadwerkelijke lek enkele meters verwijderd zijn van de natte plek. Daarom is het meestal niet mogelijk om zelf lekkages op te sporen. Het is daarom altijd aan te raden om een ​​deskundige te raadplegen. Onze specialisten staan voor u klaar en zullen de lekkage aan uw dak opsporen en herstellen.

Wat kunt u doen bij daklekkage?

Nadat u een afspraak hebt gemaakt met een dakspecialist, is het van belang dat u zich inzet om de schade zo veel mogelijk te beperken. Probeer, indien mogelijk, het water op te vangen in een bak of emmer. Wacht met het verrichten van handelingen om het lek zelf te dichten. Doorgaans maken deze handelingen de uiteindelijke schade enkel groter. Wacht totdat de dakspecialist er is, zodat het lek vakkundig gerepareerd kan worden. 

Kosten lekkage dak repareren Groningen

De kosten van het repareren van het lek in uw dak is afhankelijk van de staat van het dak en de handelingen die uitgevoerd dienen te worden om uw dak vakkundig te kunnen herstellen. Om dit goed in te kunnen schatten, komen onze specialisten bij u langs in Groningen om de ontstane situatie te inspecteren. Vervolgens maken wij samen met u duidelijke afspraken over het kostenplaatje. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Handige onderhoudsadviezen & -tips ontvangen voor uw dak? 

Voorkom kopzorgen in de toekomst en laat een specialist naar uw dak kijken. Dak Montage Noord kan op korte termijn bij u langskomen in Groningen om uw dak te controleren. Een bezoek aan huis bestaat uit een professionele inspectieronde, waarna u vervolgens van zinvolle tips en adviezen wordt voorzien. Zo kunt lekkages in de toekomst helpen voorkomen. 

Meld direct uw lekkage in Groningen

Heeft u last van een lekkage aan uw dak die per direct verholpen moet worden? Neem dan gelijk contact op met Dak Montage Noord via het volgende telefoonnummer: 050 - 26 00 008. Betreft uw situatie geen spoed? Dan kunt u ook het contactformulier invullen. 
 

Lekkage dak repareren? Neem contact op!

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag hier uw offerte aan 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

Privacy verklaring

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Meld uw daklekkage

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag hier uw offerte aan 

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen