050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Dakranden repareren door Dak Montage Noord uit Groningen

Moeten de dakranden van uw huis gerepareerd worden en kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan bent u bij Dak Montage Noord aan het juiste adres. Met een team van dakspecialisten, kunnen wij u voorzien van zowel advies als de uitvoering van de taak. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

Deze klus is noodzakelijk om eens in de paar jaar te laten uitvoeren. Dakranden kunnen zijn aangetast door de verschillende weersomstandigheden, wat kan leiden tot bijvoorbeeld lekkages. Het is daarom aan te raden eens in de zoveel tijd ernaar te laten kijken door dakspecialisten. Tenslotte is het beter om preventief te werken dan om schade te moeten herstellen.

Waarom Dak Montage Noord?

Ons team bestaat uit dakspecialisten met liefde voor het vak. Zij zitten al ruim twintig jaar in het vak en hebben dus veel kennis van zaken. Een dak is een van de belangrijkere onderdelen van uw huis. Als er te weinig onderhoud gepleegd wordt kan uw dak kwetsbaar worden en dit wilt u voorkomen. Is uw dak aan onderhoud toe of wilt u laten inspecteren hoe uw dak eraan toe is? Dak Montage Noord heeft veel kennis op het gebied van dakleer en in hoeverre dit aan vervanging toe is. Dit scheelt u veel kopzorgen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Moet uw dak zo snel mogelijk gerepareerd worden? Heeft u informatie nodig over de oplossing die voor uw dak het beste is? Bel ons dan op 06-51236154. U kunt ons ook altijd benaderen door het online contactformulier in te vullen, waarmee u uw gegevens en vragen naar ons kunt mailen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag hier uw offerte aan 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

Privacy verklaring

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Uw dak laten repareren? Dak repareren Groningen

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag hier uw offerte aan 

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen