050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Dakrenovatie Assen | Dak Montage Noord 

Wat houdt een dakrenovatie in? | Assen

Als u woonachtig bent in Assen kunt u bij ons terecht voor het renoveren van uw dak. Dakrenovatie houdt simpel gezegd in: een bestaand dak opknappen. Het is dan ook belangrijk dat u zich er van bewust bent dat dit niet hetzelfde is als een dak vervangen. Een dak renoveren is namelijk een stuk minder ingrijpend dan het vervangen van een dak. Werkzaamheden die onder andere vallen onder dakrenovatie zijn het aanpassen van de dakconstructie of het verhelpen van een lekkage aan het dak. Bij kleine problemen als dit is een kleinere ingreep als renovatie namelijk uitermate geschikt.  Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Het belang van dakrenovatie | Assen

Een dak is een essentieel onderdeel van een huis, dus is het belangrijk dat het goed onderhouden wordt. Als een dakschade heeft moet dit verholpen worden, want een klein beetje schade kan al vrij snel leiden tot meer schade. Wanneer dit gebeurt lopen de kosten van de renovatie op of moet in sommige gevallen zelfs het complete dak vervangen worden omdat de constructie aangetast is. Soms kunt u zelf herkennen wanneer een dak toe is aan een renovatie, in zulke gevallen is het verstandig om contact met ons op te nemen. U kunt hierbij denken aan zaken als het loslaten van de dekking, of scheuren in het dakleer. 

Dakrenovatie assen

Hoe gaat dakrenovatie in zijn werk?

Allereerst zal er een dakinspectie plaatsvinden. Tijdens deze inspectie wordt de huidige situatie in kaart te gebracht, zodat exact duidelijk is wat gerenoveerd dient te worden. Hierna, maken wij een vrijblijvende offerte met daarin alle werkzaamheden die nodig zijn om uw dak te renoveren. Wanneer u heeft ingestemd met de offerte gaat ons team dakspecialisten bij u aan de slag. Uiteraard wordt u tijdens de renovatie op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Welke diensten bieden wij aan in Assen? 

Waarom Dak montage Noord?

Ons team bestaan uit dakspecialisten met liefde voor het vak. Onze experts hebben meer dan twintig jaar ervaring en hebben dus veel kennis van zaken en wij geven altijd eerlijk advies. Daarnaast hanteren wij een goede prijs, wat niet ten koste gaat van de kwalitatieve uitvoering, en werken wij veilig.  

Meer weten over dakrenovaties van Dak Montage Noord?

U kunt terecht bij ons voor vrijblijvend advies maar ook als u vragen voor ons heeft. Voor telefonisch contact bel dan naar 050-2600008. Daarnaast kunt u ook altijd benaderen door het online contactformulier in te vullen. Wij nemen in beide gevallen zo snel mogelijk contact met u op.

Doe direct een aanvraag

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag hier uw offerte aan 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

Privacy verklaring

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag hier uw offerte aan 

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen