050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Dakrenovatie Delfzijl | Dak montage Noord

Is uw dak toe in Delfzijl toe aan een renovatie? Of twijfelt u of uw dak toe is aan een renovatie? Dan is een dak inspectie een goed idee. Wanneer u erop tijd bij bent bespaart u veel kosten. Wanneer er een kleine schade aan uw dak is kan dit snel meer schade worden waardoor de kosten snel omhoog gaan. 

Wanneer het dak geen onderhoud krijgt kan het zo zijn dat de dakconstructie wordt aangetast of krijgt u last van lekkages in de woning. Uw dak verdient het om onderhouden te worden. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 050-2600008 of mail naar info@dakmontagenoord.nl

Herken zelf wanneer uw dak een dakrenovatie nodig heeft

Het blijft lastig om te herkennen wanneer uw dak onderhoud nodig heeft. Van een afstand is dit ook zeker heel lastig te herkennen maar toch kunnen wij u een paar tips geven. Een van de signalen zijn als de dakpannen verschoven zijn of dat de er scheuren in het dakleer zitten. Wanneer de dakbedekking loslaat is dat ook een teken dat het aan renovatie toe is. Wanneer u één van deze punten herkent dan moet u zeker contact met ons opnemen. 

Hoe werkt een dakrenovatie?

Bij alle werkzaamheden is dit weer anders. Het hangt natuurlijk van het dak af en wat de schade is aan het dak. Daarom brengen de specialisten eerst de situatie duidelijk in beeld zodat niemand voor een verassing komt te staan. Dit noemen wij ook wel een dak inspectie. Na de dak inspectie geven wij u een vrijblijvende offerte. Wanneer u hier mee akkoord gaat, gaan wij zo snel mogelijk aan het werk. Uiteraard houden wij u tijdens het hele proces goed op de hoogte. 

Waarom kiest u voor Dak montage Noord

Het team bestaat uit mensen die liefde hebben voor het vak. Doordat onze specialisten al twintig jaar in het vak zitten, hebben ze veel ervaring. Wij vinden een dak een belangrijk onderdeel van uw huis, hierdoor zit u er droog en warm bij. Verder hebben wij veel kennis van dakleer maar ook of het toe is aan vervanging. 

Denkt u dat uw dak een dakrenovatie in Delfzijl nodig heeft? Neem dan direct met ons contact op zodat wij een dak inspectie kunnen uitvoeren en een gratis vrijblijvende offerte aan u kunnen aanbieden. Vraag hier gratis een dak inspectie aan of bel naar 050-2600008

 

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag gratis dakinspectie aan

 

Locatie Dak Montage Noord

VCA certificaat

Telefoon Dak Montage Noord

Ronduit waterdicht vakmanschap

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Postadres: De Vlasakker 36
9781 LH  Bedum
Bezoekadres: Industrieweg 37 Bedum
9781 AC  Bedum

Telefoonnummer Dak Montage Noord
 

E-mail Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag gratis dakinspectie aan

Facebook Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten : 8.8/10 - 20 beoordelingen

VACATURE DAKDEKKER

Sitemap

Dak Montage Noord Groningen