050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Dakrenovatie Hoogezand | Dak montage Noord

Heeft u het gevoel dat uw dak in Hoogezand toe is aan een renovatie? Dan is een dak inspectie sowieso een goed idee. Een dak inspectie is gratis en vrijblijvend. Na de dak inspectie ontvangt u een offerte van ons en dan kunt u er nog eens rustig over nadenken. 

Waarom een dak inspectie een goed idee is?

Een dak is een belangrijk onderdeel van uw huis, dit zorgt ervoor dat u er droog en warm bij zit. Wanneer het dak toe is aan een renovatie kan het zo zijn dat er lekkage gaat voorkomen of dat de dakconstructie wordt aangetast. Wanneer u erop tijd bij bent zijn de kosten van een dakrenovatie vaak ook nog lager. 

U kunt het soms ook zelf herkennen wanneer een dak toe is aan een renovatie. Wanneer u ziet dat de dak dekking los laat is het verstandig om met ons contact op te nemen. Maar ook wanneer u ziet dat de dakpannen verschoven zijn of dat er scheurtjes in het dakleer zitten. 

Welke diensten bieden wij

Hoe werkt een dakrenovatie bij Dak montage Noord

Een dakrenovatie hangt af van uw dak en de schade aan het dak. Onze specialisten doen eerst een dak inspectie, zodat de situatie duidelijk in beeld wordt gebracht. Hierdoor komt niemand voor verrassingen. Na de dak inspectie geven wij een vrijblijvende offerte. Wanneer u hiermee akkoord gaat, gaan wij zo snel mogelijk aan het werk. Natuurlijk houden wij u het hele proces goed op de hoogte. 

Veel kennis en ervaring bij Dak montage Noord

Onze dak specialisten hebben jarenlange ervaring en liefde voor het vak. De specialisten zitten al meer dan 20 jaar in het vak en hierdoor weten wij waar we aan beginnen. Wij vinden het belangrijk dat het goed wordt uitgevoerd zodat u er droog en warm bij zit. 

Denkt u dat uw dak een renovatie nodig heeft? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wilt u direct een gratis dak inspectie laten uitvoeren, klik dan hier. 

Doe direct een aanvraag

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag hier uw offerte aan 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

Privacy verklaring

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag hier uw offerte aan 

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen