050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Dakrenovatie Friesland | Dak Montage Noord 

Op zoek naar een dakrenovatie in Friesland? Heeft u het idee dat de dakbedekking van uw woning de beste tijd heeft gehad en twijfelt u of uw dak gerenoveerd moet worden? Het is altijd goed om eens in de paar jaren uw dak te laten inspecteren om eventuele schade te voorkomen. Een klein beetje schade kan namelijk vrij snel leiden tot meer schade en daarmee lopen ook de kosten snel hoog op. Het dak is namelijk een essentieel onderdeel van uw huis welke zeker de aandacht verdiend op het gebied van onderhoud. Zo kan bij gebrekkig onderhoud bijvoorbeeld de dakconstructie aangetast worden of kunt u last krijgen van lekkage in uw woning. Om deze problemen te voorkomen is een kleinere ingreep zoals een dakrenovatie bij uitstek geschikt. Het is dan ook dé manier om hoge kosten te voorkomen. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neerust contact met ons op. Wij adviseren u graag

Dakrenovatie - zelf de gebreken herkennen

Wanneer weet u of uw dak gerenoveerd dient te worden en waaraan kunt u gebreken herkennen?
De gebreken van daken kunnen zeer divers zijn en zijn van een afstand vaak lastig te zien. Toch zijn er een aantal zaken waaraan u kunt herkennen dat een dak toe is aan renovatie. Voorbeelden van goed zichtbare gebreken zijn bijvoorbeeld dakpannen die verschoven zijn of scheuren in het dakleer. Ook loslatende dakbedekking is een teken dat uw dak aan een renovatie toe is. Één van deze gebreken kunnen herkennen op uw dak? Of toch niet zeker van uw zaak?  Laat dan onze dakspecialisten bepalen of uw dak gerenoveerd dient te worden.  ​

Hoe gaat dakrenovatie in zijn werk?

Voordat ons team van dakspecialisten aan het werk gaan, is het van belang om de huidige situatie in kaart te brengen, zodat exact duidelijk wordt wat gerenoveerd dient te worden. Dit doen wij door middel van dakinspectie. Na deze dakinspectie maken wij een vrijblijvende offerte met daarin alle benodigde werkzaamheden. Uiteraard houden we u goed op de hoogte van zowel de inspectie als de gehele ontwikkeling rondom de renovatie zelf. Ook in Friesland zorgen wij voor de beste dakrenovaties van het Noorden.

Welke diensten bieden wij aan in Friesland?

Waarom Dak Montage Noord?

Ons team bestaat uit dakspecialisten met liefde voor het vak. Onze specialisten zitten al ruim twintig jaar in het vak en hebben dus veel kennis van zaken. Een dak is een van de belangrijkere onderdelen van uw huis. Als er te weinig onderhoud gepleegd wordt kan uw dak kwetsbaar worden en dit wilt u voorkomen. Is uw dak aan onderhoud toe of wilt u laten inspecteren hoe uw dak eraan toe is? Dak Montage Noord heeft veel kennis op het gebied van dakleer en in hoeverre dit aan vervanging toe is. Dit scheelt u veel kopzorgen. Op zoek naar een dakrenovatie in Friesland? Wij staan graag voor u klaar. 

Meer weten over dakrenovaties van Dak Montage Noord?

Heeft u reeds last van lekkage en wilt u uw dak zo snel mogelijk gerepareerd hebben of heeft u informatie nodig over de oplossing die voor uw dak het beste is? Bel ons dan op 050-2600008. U kunt ons ook altijd benaderen door het online contactformulier in te vullen, waarmee u uw gegevens en vragen naar ons kunt mailen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Doe direct een aanvraag

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag hier uw offerte aan 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

Privacy verklaring

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag hier uw offerte aan 

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen