050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Dakrenovatie Groningen | Dak Montage Noord

Dakrenovatie groningen 

Twijfelt u aan het feit of uw dak een dakrenovatie nodig heeft? Het is altijd goed om eens in de paar jaren uw dak te laten inspecteren om eventuele schade te voorkomen. Een klein beetje schade kan namelijk vrij snel leiden tot meer schade en daarmee lopen ook de kosten snel hoog op. Dakrenovatie voor kleinere ingrepen is daarom ook een goede manier om hoge kosten te voorkomen. Heeft u vragen over de mogelijkheden omtrent dakbedekking? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

Hoe gaat dakrenovatie in zijn werk?

Alvorens ons team van dakspecialisten aan het werk gaat, is het van belang om de huidige situatie in kaart te brengen, zodat precies duidelijk is wat er moet gebeuren. Dit doen wij door middel van dakinspectie. Hierop stuurt onze dakdekker een vrijblijvende offerte met daarin alle benodigde werkzaamheden. Uiteraard houden we u goed op de hoogte van zowel de inspectie als de gehele ontwikkeling rondom de renovatie zelf. Het voornaamste verschil tussen dakreparatie en dakrenovatie is het feit dat er bij dakrenovatie daadwerkelijk iets vernieuwd wordt aan het dak. Door dakrenovatie toe te passen wordt bijvoorbeeld het dak waterafstotender of energiebesparender dan het voorheen was. 

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Wij leveren verschillende diensten, denk aan:

Waarom Dak Montage Noord?

Ons team bestaat uit dakspecialisten met liefde voor het vak. Zij zitten al ruim twintig jaar in het vak en hebben dus veel kennis van zaken. Een dak is een van de belangrijkere onderdelen van uw huis. Als er te weinig onderhoud gepleegd wordt kan uw dak kwetsbaar worden en dit wilt u voorkomen. Is uw dak aan dakrenovatie toe of wilt u laten inspecteren hoe uw dak eraan toe is? Dak Montage Noord heeft veel kennis op het gebied van dakleer en in hoeverre dit aan vervanging toe is. Dit scheelt u veel kopzorgen.

Dak renoveren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Moet uw dak zo snel mogelijk gerenoveerd worden? Heeft u informatie nodig over de oplossing die voor uw dak het beste is? Bel ons dan op 050-2600008. U kunt ons ook altijd benaderen door het online contactformulier in te vullen, waarmee u uw gegevens en vragen naar ons kunt mailen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Doe direct een aanvraag

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag gratis dakinspectie aan

 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Daken laten renoveren? Dakrenovatie

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag gratis dakinspectie aan

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen