050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Is uw huis toe aan het vervangen van dakleer? Dak Montage Noord uit Groningen

Nieuwbouwhuizen hebben weinig te vrezen, maar oudere huizen moeten er te zijner tijd aan geloven: het vervangen van het dakleer. Deze vervanging of reparatie is noodzakelijk om geen grote waterschade en lekkage te krijgen. Dak Montage Noord is het bedrijf dat u hierbij kan helpen. Wij zijn gevestigd in Bedum, maar zijn werkzaam door heel Nederland. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen u ondersteunen, van het repareren van uw dak tot het aanbrengen van groendaken. Met ruim vijftien jaar ervaring kan Dak Montage Noord u van a-z adviseren en begeleiden. Dak Montage Noord is uw aanspreekpunt tijdens het hele traject. Er worden duidelijke afspraken gemaakt op basis van uw wensen en verwachtingen. Tijdens de werkzaamheden houden wij u natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen, transparantie staat hoog bij ons in het vaandel.

Waarom Dak Montage Noord?

Ons team bestaat uit dakspecialisten met liefde voor het vak. Zij zitten al ruim vijftien jaar in het vak en hebben dus veel kennis van zaken. Een dak is een van de belangrijkere onderdelen van uw huis. Als er te weinig onderhoud gepleegd wordt kan uw dak kwetsbaar worden en dit wilt u voorkomen. Is uw dak aan onderhoud toe of wilt u laten inspecteren hoe uw dak eraan toe is? Dak Montage Noord heeft veel kennis op het gebied van dakleer en in hoeverre dit aan vervanging toe is. Dit scheelt u veel kopzorgen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Moet uw dak zo snel mogelijk gerepareerd worden? Heeft u informatie nodig over de oplossing die voor uw dak het beste is? Bel ons dan op 050-2600008. U kunt ons ook altijd benaderen door het online contactformulier in te vullen, waarmee u uw gegevens en vragen naar ons kunt mailen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag gratis dakinspectie aan

 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Uw dakleer laten vervangen? Dak vervangen

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag gratis dakinspectie aan

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen