050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Hoe lang gaat dakbedekking mee? 

Hoelang dakbedekking mee kan gaan is afhankelijk van veel verschillende factoren en invloeden. Zo heeft het type dak invloed op de levensduur van de dakbedekking, maar ook het soort dakbedekking dat is gekozen voor het dak. Een dak moet namelijk tegen veel dingen op kunnen en kan beschadigingen moeilijk zelf herstellen. Daarom is vervanging van je dakbedekking om de zoveel tijd noodzakelijk om de veiligheid van jouw woning te behouden. 

Hoe zorg je er zelf voor dat je dak langer meegaat? 

De simpelste manier om de levensduur van je dak te verlengen, is door je dak goed te blijven onderhouden. Dit houdt in dat je jouw dak regelmatig moet laten onderzoeken op beschadigingen en eventuele verbeteringen. Zo zie je vaak bij platte daken dat het water achterblijft op het dak, wat nadelig kan zijn voor jouw dakbedekking. Let er ook op dat bitumendakbedekking vaak elastisch is en met de temperatuur mee beweegt. Daarom is het handig om je dak te laten inspecteren na de zomer als het bitumen kan uitzetten en na de winter als het weer gaat verharden en mogelijk kan splinteren. 

dakreno

Gemiddelde levensduur dakbedekking 

Zoals eerder vermeld heeft het soort dakbedekking en het type dak invloed op de levensduur van de dakbedekking. Zo gaan pannendaken het langst mee, namelijk zo'n 60 jaar. Ook rubberen daken of daken van kunststof gaan erg lang mee en vragen daarnaast om weinig tot geen onderhoud. Bitumen daken gaan zo'n 25 jaar mee, net als pvc-daken. Een rieten dak kan ook zo'n 25 jaar meegaan op voorwaarde dat deze goed wordt onderhoudt. Bij Dak montage Noord helpen we je graag met het onderhouden van je daken om de levensduur van jouw dakbedekking te optimaliseren. 

Uw dak laten onderhouden door Dak montage Noord 

Wil je de levensduur van jouw dak optimaliseren en zoek je naar een bedrijf die dit graag voor je wilt doen? Dan ben je bij Dak montage Noord aan het juiste adres. Ons team van specialiseren staan graag voor je klaar om jouw dak te plaatsen en te onderhouden en jouw dak te repareren. Wij gaan met jou in gesprek om aan al jouw wensen te voldoen. Meer weten over het onderhouden van jouw dak of over wat Dak montage Noord nog meer voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en wij proberen je zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien. 

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag hier uw offerte aan 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

Privacy verklaring

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag hier uw offerte aan 

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen