050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Referenties

BC Klompsma - Winsum Gn

Uiteraard vrijdag voor het weekend ernstige lekkage van het platte dak! DMN gebeld voor een spoedreparatie en nog dezelfde dag (\'s middags!) kwamen er 2 man polshoogte nemen. De spoedreparatie ging helaas niet door, want het dak bleek ernstige gebreken te vertonen (waarvan het merendeel te wijten aan foutieve handelingen van de vorige dakdekker), waardoor verwijderen oude lagen en plaatsen nieuwe lagen noodzakelijk was. Men liet het mij zien en ik zag inderdaad overduidelijk de gebreken. Ook nog dezelfde dag een offerte ontvangen voor bovenvermelde werkzaamheden. Aangezien de prijs alleszins redelijk was en men maandag kon beginnen de offerte geaccepteerd. Daar absoluut geen spijt van gehad. Maandag na het weekend eerst twee man op het dak en later nog twee erbij. Gelukkig een prima droge dag, dus de klus kon in één dag worden geklaard. Tien jaar schriftelijke garantie wordt er gegeven. Professioneel, vriendelijk, hardwerkend en gezellig personeel. Alle troep werd keurig opgeruimd en meegenomen. Een absolute aanrader, dit bedrijf! Als iemand mondelinge toelichting wil, dan mag je mij bellen. Ik sta in het telefoonboek.

Vereniging van Eigenaars complex Sweelinckstaete

Vandaag hebben de heren van DMN op ons verzoek het dak van ons complex geïnspecteerd. Dat hebben ze zeer professioneel, eerlijk, vriendelijk en gratis gedaan. Hun advies: De bedekking kan nog jaren mee. En ze hebben ons geleerd, waar we op moeten letten, zodat we straks tijdig aan de bel kunnen trekken. Hartelijk bedankt mannen!

Henk Kevelam

Voor een zeer concurrerende prijs hebben de jongens van DMN mijn dak vorig jaar uiterst vakkundig opnieuw van bitumen voorzien en de inpandige goot bekleed met rubber. Niet alleen zijn ze netjes, ze werken ook netjes! En ze zijn niet te beroerd om nog eens langs te komen als een aanvullende vraag hebt. Een aanrader dus!

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag hier uw offerte aan 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

Privacy verklaring

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Klanten over Dak Montage Noord

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag hier uw offerte aan 

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen