050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Welk dakbedekking is het best voor een plat dak? 

Platte daken kom je veel tegen in Nederland en hier zijn andere dakbedekkingen voor geschikt dan voor bijvoorbeeld schuine daken. Platte daken lopen helaas wel regelmatig beschadigingen op doordat het regenwater minder goed weg kan dan bij andere type daken. Daarnaast hebben daken over het algemeen veel te verduren met temperatuur verschillen en ander invloeden van buitenaf. Onderhoud is dus cruciaal om de levensduur van jouw dak te optimaliseren en voornamelijk bij platte daken is dit erg belangrijk. Benieuwd naar welk soort dakbedekking geschikt is voor een plat dak? Lees dan snel verder. 

EPDM; meest geschikte dakbedekking voor een plat dak 

Wanneer je te maken hebt met een plat dak, is EPDM-dakbedekking het meest geschikt om aan te schaffen voor jouw dak. EPDM is een zeer bekend rubbersoort dat voornamelijk wordt gebruikt op platte daken, doordat het weinig tot geen nadelen heeft en het bovendien erg makkelijk is om te plaatsen op een dak. Simpelweg bodemlijn onder het rubber doen en de dakbedekking correct plaatsen. Wanneer het plaatsen of een juiste en professionele manier wordt gedaan, kan EPDM-dakbedekking zelf 50 jaar meegaan. 

epdm dakbedekking

Andere dakbedekkingen voor platte daken 

Naast EPDM zijn er andere alternatieven voor platte daken. Zo kan bitumen ook worden geplaatst op platte daken en zijn vooral de moderne versies beter opgewassen tegen invloeden van buitenaf. Om de laag toch te kunnen beschermen, bestaan nu ook BUR-dakbedekkingen die opgebouwd zijn uit een bitumen en daarover heen een laag grind. Zo kan het bitumen minder makkelijk worden beschadigd en verleng je hiermee de levensduur van je dak. Wel zou je bij bitumendakbedekkingen regelmatig je dak moeten laten inspecteren op beschadigingen en eventuele verbeteringen. Tot slot is er nog een duurzame optie al het gaat om dakbedekking voor platte daken. Glasvezel bedekkingen zijn zeer bestendig tegen beschadigingen en weersinvloeden. Ook is het uiterlijk van dit type dakbedekking uitstekend en ligt de duurzaamheid aanzienlijk hoog.  

Dakbedekking voor plat dak laten plaatsen door Dak Montage Noord 

Benieuwd naar wat wij voor jou en jouw platte dak kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven graag ons persoonlijk advies aan je en overleggen samen met jou wat de meest geschikte optie is voor jouw dak. Naast dakbedekking plaatsen, doen onze specialisten ook aan dakreparatie, dakrenovatie en dakonderhoud

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag hier uw offerte aan 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

Privacy verklaring

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag hier uw offerte aan 

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen