050-2600008

Dakdekkersbedrijf Dak Montage Noord

Wanneer heeft u voor het laatst uw dak laten controleren? Is het recent of is het al maanden geleden? Wilt u niet voor verrassingen komen te staan, dan is dak onderhoud ontzettend belangrijk. Vaak wordt het uitgesteld of vergeten. Want ja, waarom zou u een dak laten controleren als er niks mis mee is? Wij geven in deze blog een aantal redenen waarom dak onderhoud zo belangrijk is. 

Weeromstandigheden hebben een slechte invloed op uw dak | Kies voor dak onderhoud

Tijdens een heftige storm is het altijd maar hopen dat het dak boven uw hoofd blijft zitten. Het komt vaak voor dat er een aantal dakpannen zijn gevallen en dat er andere voorwerpen op uw dak waaien, zoals takken en bladeren. Dit is ontzettend gevaarlijk voor uw dak, aangezien er een grotere kans is op blikseminslag. Het is niet mogelijk om dit helemaal te voorkomen, omdat u geen invloed heeft op het weer. Maar een dak inspectie door een expert zorgt ervoor dat uw dak veilig blijft.

Met dak inspectie voorkomt u lekkage 

Als uw dak door storm of andere oorzaken niet meer sterk genoeg is ontstaat er lekkage. Een lekkage brengt heel veel schade met zich mee en daar zit niemand op te wachten. Ook is het heel belangrijk dat u lekkage direct aanpakt. Lees hier een blog over "wat te doen bij lekkage?” 

Voorkom onverwachte kosten | Ga voor dak onderhoud 

Het is nooit leuk om zomaar voor onverwachte kosten te komen staan. Dit voorkomt u door af en toe uw dak te laten inspecteren door een expert. Zo weet u precies wat er aan uw dak mankeert en wat er in de toekomst mogelijk kapotgaat. Op deze manier weet u exact wat de kosten zijn en of u hierin gaat investeren. Laat uw dak jaarlijks controleren dan is de kans groot dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.  

Dak Montage Noord staat altijd voor u klaar 

Ga voor veiligheid en laat uw dak door ons inspecteren. Op deze manier komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Dak Montage Noord helpt u graag met het onderhouden van uw dak. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Gratis dakinspectie aanvragen   Vraag hier uw offerte aan 

Locatie Dak Montage Noord

Sitemap

Projecten

FAQ

Privacy verklaring

VCA certificaatVerbidak Vereninging Dakbeddingsbranche Nederland
 

Telefoon Dak Montage Noord

Waarom is dak onderhoud belangrijk?

Dak Montage Noord

Tel: 050-2600008
Mobiel: 0651236154
 

E-mail: info@dakmontagenoord.nl

Dak Montage Noord
8.8 / 10 - 33 Beoordelingen

Post- en bezoekadres: Industrieweg 43
9781 AC  Bedum

 

 

Dak Montage Noord

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 - 42 reviews

Telefoonnummer Dak Montage Noord

E-mail Dak Montage Noord

Facebook Dak Montage Noord

Contact


Gratis dakinspectie aanvragen Vraag hier uw offerte aan 

VACATURE DAKDEKKER

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakbedekking?
Vul dan het formulier in:

 

Dak Montage Noord Groningen